Skip to main content

Fistful of dollars med Ivan Pedersen og gæster

Brundby Hotel, Samsø.

Fistful of dollars med Ivan Pedersen og gæster

Fistful of Dollars – så må der danses!

Billettype Pris (billettens pris)? Antal
SIDDEPLADS kr.300,00 (kr.275,00)

* Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Fistful of dollars med Ivan Pedersen og gæster-billetter

Med gæstesolister denne aften, Lokale Ivan Pedersen og to hemmelige gæster.

Når lyden af Fistful of Dollars’ suveræne americana-rock brager ud over scenen, er det en gruppe garvede og dygtige danske musikere, der spiller et mix af folk, rock, blues og country tilsat et strøg af skandinavisk højt til loftet.
Deres nærvær er legendarisk – selv på festivalscener skaber de en intimitet der er enestående.

– For os er det ikke nok at spille godt. Vi elsker det, vi laver, men vi vil også have, at publikum får en fest ud af at høre os, siger bandets karismatiske forsanger, Torsten Lefmann.
Bandet blev født på den lille rockklub, Lades Kælder i Kbh, og voksede op med et utålmodigt og højrøstet publikum der ikke var tilbageholdene med at udtrykke, hvis der var noget de ikke brød sig om. Det gav stamina og hår på brystet.
Fistful of Dollars fejrede i 2016 deres 20 års fødselsdag. Tilbage i 1996 var danskerne mest til grunge eller rave, men i dag er guitar twang og pedal steel de nye konger i byen.Hjemme i

København har det længe været populært at droppe forbi en af bandets koncerter og give et nummer – Nikolaj Christensen (Nikolaj & Piloterne), Michael Carøe, Tamra Rosanes, Ivan Pedersen, Bobo Moreno, Ulla Cold (Rocazino), Alberte, Birthe Kjær, Henrik Strube, Aud Wilken, Sascha Dupont, Jørgen Thorup (Shubidua) m.fl. … listen over gæster er lang. Fistful of Dollars har spillet på de fleste danske festivaler for folk, country og andet håndspillet musik, inkl Tønder Festival, og turneret med amerikanske George Kilby, Jr.The boys in the band Torsten Lefmann – sang, guitar, banjo

Niels Poulsen – guitar, mandolin
Rune Holberg – bas
Ole Bendix – pedal steel-guitar, dobro
Karsten Mansa – trommer