Skip to main content

Kira Skov

Brundby Hotel, Samsø.

Kira Skov
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
SIDDEPLADS kr.275,00 (kr.250,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Kira Skov-billetter

Kira har haft et travlt år. I 2022 har hun både turneret med duetterne fra Spirit Tree pladen,medvirket i Toppen af Poppen og gendannet Kira and the Kindred Spirits i en fejring af 20-årsjubilæet for deres debut plade Happiness Saves Lives på en tur rundt i DK her i efteråret. Begge turnéer høstede 5-stjernede anmeldelser og stor begejstring på landets spillesteder.

I August måned fandt hun desuden tid til at tage en uge til Peter Gabriels legendariske studie Real World med hendes partner Silas Tinglef. Her indspillede de en samling nye sange i samarbejde med Kiras mange årige samarbejdspartner John Parish (PJ Harvey, sparkle horse m.fl), Billy Fuller (Beak, Robert Plant m.fl) og teknikeren Head.(PJ Harvey, Marianne Faithfull, James Blake m.fl).Sangene reflekterer over vores tid, med flere politiske undertoner, og er i sit udtryk mere ekspressivt end Kiras seneste plader, med enkelte afstikkere som bygger bro til de mere folkede kompositioner fra Spirit Tree og Echo of You. Den første single herfra er sangen Debbie, en hyldest til punk ikonet Debbie Harry.Pladen udsendes i løbet af foråret 2023.

Kira fortsætter samarbejdet på live scenen med sit band fra hendes seneste udgivelser The Echo of You, I Nat Bli’r Vi Gamle og Spirit Tree. Både Maria Jagd og Oliver Hoiness medvirker iøvrigt på den kommende udgivelse som Kira og Silashar indspillet videre på hjemme i København.