Skip to main content

Poul Krebs

Brundby Hotel, Samsø.

Poul Krebs
En koncert med Poul Krebs er altid noget helt specielt på Brundby Hotel.
Den gensidige kærlighed er stor og det er efterhånden 28 år siden Poul selv var med til at skabe Rockhotellet som musikalsk legeplads i hjertet af Danmark.
Til november kommer han med en solokoncert.
Ophold og spisepladser reserveres på tlf. 86590011
Billettype Pris (billettens pris)? Antal
SIDDEPLADS kr.395,00 (kr.370,00)

Håndterings- og leveringsgebyrer kan være gældende for din ordre  

Flere informationer om Poul Krebs-billetter

Poul Krebs forstår at levere historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sporadiske observationer, sindets afkroge og fra livets vedvarende og forbigående relationer. Poul Krebs har sat sig i hjertekulen på både musikelskeren og anmelderstaben og musikken lever i det
ubetingede nærvær, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde.
Det er forfriskende, når Poul Krebs med en underspillet facon taler til flere generationslag, mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid.

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, han har spillet mere end 1000 koncerter og udgivet utallige albummer, som tilsammen er solgt i langt over en million
eksemplarer. ’En af dansk poprocks bedste iagttagere,’ skrev BT. ’En troværdig og ligefrem kunstner i særklasse,’ skrev Jyllands Posten. ’En ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer,’ skrev GAFFA.

Historier fra lokale perler, hverdagens trummerum, sporadiske observationer, sindets afkroge, livets relationer. Historier fra Poul Krebs sætter sig i hjertekulen, og det har de gjort siden 70’erne. Krebs er en af poprocks bedste iagttagere – en evne som tager form i hans musik og hans ubetingede nærvær på scenen.

Arrangør: Brundby Rockhotel